Política de privadesa

Qui som

RESTAURANT CA L’OBRER SLU

CIF: B67224790

Inscrita al Registro Mercantil de Barcelona Tom: 46431, Foli: 177, Full: 519797.

Direcció postal: c/ Joan Coromines, 4. 08221 Terrassa (Barcelona)

Tel: +34 937 34 31 29

Mail: info@calobrer.cat

La nostra adreça web és: https://www.calobrer.cat.

 

Quines dades recollim i per què

Formularis de contacte

 

De conformitat amb el que disposa el reglament europeu de (UE) 2016/679, conegut com Regulació General de Protecció de Dades (RGPD), el restaurant Ca l’obrer SLU informa que les dades personals facilitades de forma voluntària en emplenar aquest formulari quedaran incorporades de forma confidencial en un fitxer automatitzat de tractament de dades propietat de Restaurant Ca l’obrer SLU.

 

Així mateix, si l’usuari ha donat el seu consentiment exprés en el moment de registrar-se o enviar el formulari de contacte, el Restaurant Ca l’obrer SLU podrà utilitzar les seves dades personals amb la finalitat d’informar sobre serveis o productes que puguin ser del seu interès, respectant, en qualsevol cas, la legislació actual.

 

Podrà exercir els seus drets d’accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant petició escrita dirigida a Restaurant Ca l’obrer SLU, per correu postal dirigit a Restaurant Ca l’obrer SLU, c/ Joan Coromines, 4. 08221 Terrassa (Barcelona), o per correu electrònic escrivint a info@calobrer.cat

 

Galetes

 

A més, Restaurant Ca l’obrer SLU informa que mitjançant la navegació pel nostre lloc web, s’emmagatzemaran cookies publicitàries al seu ordinador que ens permeten conèixer-lo millor i que en cap cas podrem associar a les seves dades personals, identificatives o de contacte.

 

El nostre partner de publicitat, Google i altres, utilitzarà aquestes cookies per incloure missatges publicitaris basats en la seva navegació per Restaurant Ca l’obrer SLU, en altres webs. En qualsevol moment pot oposar-se a l’ús d’aquest servei amb un simple clic visitant aquest enllaç.

 

Contingut incrustat d’altres llocs web

 

Els articles en aquesta pàgina web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

 

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat.